TOP resultaten voor leerlingen!

Verlengd weekend dus veel wedstrijden en terug schitterende resultaten gereden door mijn leerlingen. Een overzichtje van dit schitterend weekend.

Donderdag was er een WVUR dressuurwedstrijd te Waregem. Een prachtige georganiseerde wedstrijd met Internationale allures. Dit mag gezegd zijn. Een plezier om er als ruiter en trainer te komen.

Charmy Roelstraete  en Voice of Beauty traden aan in het niveau 3. Ze reden een mooie sterke proef met enkele kleine foutjes. Een mooie 8ste plaats op 22 sterke deelnemers met net geen 65%.

Henri Paul  en Subliem’s Ilias behaalde 2 x winstpunten in zowel niveau 2 als 3.  Hij had geen concurrentie maar voor ons telt de ervaring en de punten. Week na week maakt dit duo mooie progressie op dit niveau en ze laten ons reeds mooie dingen zien.

Veerle Vandenhende  en Gueseppe maakten hun officieel wedstrijddebuut in niveau 0 en wonnen de proef met ruim71%! Van een geslaagd debuut gesproken… Op naar meer!

Zaterdag was er een HGVBB dressuurwedstrijd te Lierde. Hier ook een prachtige locatie met goeie bodems en gezellige sfeer.

Ibe Reynaert  en haar pony Leon maakte hun wedstrijddebuut in de VLP. Hun resultaat mocht er zijn. 2 x zilver in de I.1 (65%) en I.3 (63.5%). De 11-jarige Ibe heeft duidelijk de smaak van dressuur te pakken en schittert zowel in de LRV als VLP.

Evelien Goeman  en haar Filmstar dochter “Iluga Star” maakten ook hun officieel wedstrijddebuut in de VLP. Een beetje stress veroorzaakten domme foutjes maar ze lieten ook prachtige stukken zien. Nu veel wedstrijdroutine opdoen en de scores zullen zeker volgen!

Henri Paul  en Subliem’s Ilias reden terug 2 mooie proeven in het niveau 2 en 3 met winstpunten. Nog enkele domme foutjes wegwerken en ze halen ongetwijfeld hoge scores. Er verschijnen reeds vele 7’s op het protocol dus dit komt zeker goed.

Charmy Roelstraete  had een mooie dag met haar beide paarden. Voor de eerste maal startte ze de proef 5-jarige paarden met haar Nico (New Star). Op een maar domme foutjes na, doorliep de combinatie een hele mooie proef. Resultaat een mooie 3de plaats! Haar trouwe Voice of Beauty begon aan een prachtige Niveau 3 proef maar naar het einde toe werd de dame in kwestie altijd maar heter waardoor ze punten verloren. Met een 0 op het protocol behaalden ze toch nog een super 3de  plaats!

Zondag was er een LRV ponywedstrijd in St Gillis Waas. Julie De Baquer  en haar Fiocco reden voor de eerste maal mee in DB2 en wonnen deze proef! Over een geslaagde klasseverhoging gesproken! Britt Gosseye  en haar Manolito behaalde na een foutloze jumping in DB een super 9de plaats in DB2. Matthias de Baquer had een offday met zijn pony Kado. De 4-jarige pony sprong foutloos haar parcours maar de dresuur was net iets minder vandaag. Op naar de volgende wedstrijd Matthias! De 8-jarige Lotte De Wannemaeker reed in de klasse BB naar een foutloos parcours en een super 2de plaats in dressuur!

En dan was er nog de Eventing te Marchin dit weekend. Stephanie Stockman  nam er deel met onze Golden Star van Oudenhove (Filmstar). Voor de 2de maal in de klasse 90 (of B) en terug een schitterend resultaat. Een dressuurproef met heel wat stressmomentjes en domme foutjes was het enige minpuntje van dit weekend. Een foutloze jumping en foutloze cross deden de combinatie op een prachtige 8ste plaats eindigen (van de 27)!

Super trotse trainer !!!

Britt en Manolito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julie en Fiocco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veerle en Gueseppe

 

 

 

 

 

 

 

Charmy en Nico (New Star)

 

 

 

 

 

 

 

Charmy en Voice (en Faye)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evelien en Iluga Star

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henri Paul en Subliem’s Ilias

 

 

 

 

 

 

 

Ibe en Leon

 

 

 

 

 

 

 

Stephanie en Golden Star

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotte