Home

Stal Oudenhove biedt u in beperkte mate getalenteerde en kwaliteitsvolle sportpaarden en-pony’s aan. De verkoop op zich is niet ons hoofddoel maar een streefdoel om de juiste match te vinden.

Wij zijn ook actief in de fokkerij dankzij onze fokmerries die zowel over een mooi palmares beschikken, een zeer goede veterinaire keuring hebben, uit zeer goede bloedlijnen afstammen + over een uitstekend karakter en mentaliteit beschikken.

Onze dekhengsten beschikken zoals onze merries over een uitstekend veterinair rapport, mooie sportprestaties, zeer goeie bewezen bloedlijnen, een uitstekend karakter en zeer goeie mentaliteit.

Naast de verkoop en fokkerij kunt u bij mij terecht voor de nodige coaching in de wedstrijdsport.  Met meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van paarden en begeleiden van ruiters op alle niveaus in zowel dressuur, jumping als eventing kan ik een goed gevuld palmares voorleggen.

 

Vanaf 2022 zijn we ook ambasadeur voor de kwaliteitswinkel ALEASHOP. Daar vindt u kwaliteitsmateriaal terug voor alle disciplines binnen de paardensport! U kunt de winkel bezoek zowel online op   www.aleashop.be of  ter plaatse in de Dendermondesteenweg 28 te Destelbergen. Klanten van Stal Oudenhove verkrijgen er een mooie korting!

 

Welkom op mijn site, Angélique Hostyn.

reviews