Red Queen van Oudenhove

Don Juan de Hus x Ragtime Princess (Regazzoni)

2014 – Staatspremiemerrie – 1m72

Red Queen is onze troef voor de toekomst. Ze heeft 3 uitzonderlijke bewegingen en een enorme drive. Deze knappe merrie behaalde haar Staatspremie in 2018 met maar liefst 85% op bewegingen!

Ze won ook verschillende proeven 4-jarige paarden met een recordscore van 86% in één van haar proeven. Red Queen werd ook knap 4de in the Young Horse Battle op FDE te Hulsterlo. Ook op het Belgisch Kampioenschap 4-jarige paarden te Gesves behaalde onze merrie een knappe 4de plaats in de kleine finale.

Op 5-jarige leeftijd zette de merrie de goeie trend door in haar sportcarrière. Verschillende overwinningen en ereplaatsen bij de 5-jarige paarden en een abonnement op de 2de plaats in de klasse Midden dressuur LRV met ook een zilveren medaille op het Provinciaal Kampioenschap en een 6de plaats in de kleine finale van het BK 5-jarige paarden.

De merrie zal in 2020 rustig haar sportcarrière verderzetten en via  embryotransfer zal ze voor het nageslacht kunnen zorgen.