Mooie resultaten voor leerlingen op verschillende wedstrijden (1 mei)

Dinsdag 1 mei presteerden verschillende leerlingen terug uitzonderlijk in hun dressuurproeven. Als trotse trainer wil ik dit toch even met jullie mededelen!

In de WVUR (Epona , Marke) behaalde Charlotte Goeminne met haar Pompidou een knappe 4de  plaats in het Niv3. Charmy Roelstraete en haar Voice werden in diezelfde proef mooi 7de. Henri Paul en Subliem’s Ilias behaalde de Youngsters cup in het Niv3. Zelf reed ik mijn 2 jonge paarden (Red Queen van Oudenhove en Hyghieia Star van Oudenhove) naar de overwinning in de klasse 4 en 5-jarige paarden.

In de LRV (pony’s Moerbeke) behaalde Julie De Baquer en haar Fiocco een super overwinning in de klasse DB1. In de klasse DB2 werd Julie knap 4de met Vuitton, Ibe Reynaert met haar Leon mooi 5de en Britt Gosseye met Manolito een 9de plaats. Dit was de eerste maal dat zowel Ibe als Julie DB2 reden dus een dikke pluim voor beide meisjes! Britt behaalde nog een super 2de plaats in haar jumping met dezelfde pony Manolito. Dikke proficiat! In de klass L1 was een bronzen medaille weggelegd voor Camille Ideler met haar Simba. Top ! Matthias de Baquer en zijn 4-jarige Kado reden ook naar een mooie 9de plaats in CB1 na een foutloze jumping! Ook Noémie en haar minishetlander reden hun dressuurproefje mooi rond. Van de andere deelnemende ruiters van St Pieter Brakel heb ik voorlopig nog geen resultaten verkregen dus nog even wachten op hun uitslag…

In de MCI te Welkenraedt was Evelien Gosseye oppermachtig voor de concurrentie met haar Julia. Ze behaalde de beker in de Kurr Sevilla!

Trotse trainer van deze hardwerkende leerlingen!

 

Charlotte en Pompidou

 

Henri Paul en Subliem’s Ilias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evelien en Julia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charmy en Voice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camille en Simba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julie en Fiocco

Ibe en Leon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt en Manolito

Noémie en Monet